Veelgelsteld vragen.

Q: Voor welk soort feesten kunnen we terecht bij Party Dj Sven?

A: Voor alle soorten feesten kan u bij mij terecht. Het grootste deel van de feesten die ik de doe zijn huwelijksfeesten. Maar ook verjaardagsfeesten enz... zijn feesten die ik doe. 


Q: Komt u langs om het feest te bespreken?

A: Ik kom graag eens langs bij jullie om het feest te bespreken, voor een kennismaking, de muziekkeuze en verloop van het feest te bespreken, jullie vragen te beantwoorden, enz.....


Q: Draait u verzoeknummertjes ?

A: De gasten mogen altijd hun verzoeknummer doorgeven, ik kijk dan waar ik deze doorgeen de avond kan gebruiken. Let wel er kan niet op alle verzoeknummers worden ingegaan. Ik maak altijd de overweging of het de sfeer op de dansvloer ten goede komt. 


Q: Kunnen we je als dj aan het werk zien. 

A: Ja, indien dit over een openbaar evenement gaat. Nee, als dit over huwelijksfeesten en ander prive aangelegenheden gaat. 


Q: Heb je een microfoon mee en kunnen we hier gebruik van maken? 

A: Ja, ik heb altijd een draadloze microfoon bij. Deze mag gebruikt worden voor speeches, acts, enz.... 


Q: Wanneer plaats je de installatie? 

A: Ik plaats de installatie altijd op voorhand meestal is dit 2 uur voor aanvang feest of in overeenkomst met de feestzaal. Maar deze wordt altijd geplaatst voor de gasten er zijn. Indien u nog vragen heeft aarzel niet om contact op te nemen via mail/whatsapp/messenger. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te antwoorden.  


ENKELE TIPS VOOR HET LATEN SLAGEN VAN JE FEEST


Zorg voor een knusse gezellige dansvloer, indien mogelijk dicht bij de toog. Zodanig dat de afstand naar de dansvloer wordt verkleind voornamelijk voor de heren is dit intressant want meestal hangen zij graag rond aan de toog.


Let goed op met je tafelschikking, zet jongeren dicht bij de dansvloer en ouderen verder van de dansvloer en klankkasten. De ouderen zijn meestal de eerste om te komen klagen bij de dj dat het te hard staat.

(Ik houd mij aan de opgelegde regels omtrent geluidsvolume en beschik over DB meter)


Verlichting = Sfeer, zorg ervoor dat de lichten boven de dansvloer uit kunnen en de verlichting in de zaal kan worden gedimd. Te veel licht zorgt ervoor dat de gasten minder snel naar de dansvloer zullen komen.

Ik beschik over bewegend licht om de dansvloer voldoende te verlichten en van de nodige sfeer te voorzien. Eventueel kan ik ook zorgen voor enkele uplighters die langs de muur worden geplaatst om een nog mooier geheel te vormen met de dansvloer.


Maar de belangrijkste van al, zorg dat jezelf zoveel als kan op de dansvloer staat. Want het is voor jou dat je gasten komen. En sta jij op de dansvloer dan kunnen je gasten ook bijna niet anders.